20130206

Logaritmii cu cinci zecimale ai funcţiilor trigonometrice ale arcelor de la 0 până la 90 de grade din minut în minutPe tabelematematiceuzualeonline.blogspot.ro/ urmăriţi, logaritmii cu cinci zecimale ai funcţiilor trigonometrice ale arcelor de la 0 până la 90 de de grade din minut în minut
În Tabelele Matematice Uzuale Online se găsesc principalele elemente numerice şi formule necesare pentru efectuarea calculelor şi rezolvarea problemelor de aritmetică, algebră, geometrie, trigonometrie, analiză matematică şi geometrie analitică plană. Tabelele sunt însoţite de indicaţiile respective de utilizare.
Ele vă sunt prezentate în format foto jpg. Le puteţi urmări dacă le accesaţi ca pe orice fotografie. Toate sunt scanate după ediţia ditată în anul 1962 de Editura Thnciă.


Este un auxiliar preţios, atât pentru efectuarea calculelor practice, întâlnite în diferite experienţe sau probe de laborator, cât şi pentru rezolvarea problemelor necesare în vederea consolidării cunoştinţelor matematice acumulate.